Две бяха големите новини във футбола ни вчера, и двете свързани

...
Две бяха големите новини във футбола ни вчера, и двете свързани
Коментари Харесай

Тодор Неделев не беше за ЦСКА

Две бяха огромните вести във футбола ни през вчерашния ден, и двете свързани с Лудогорец. Разградчани не насочиха даже един удар във вратата на закъсалия Левски и след 0:0 на " Герена " изостават на 3 точки от водача ЦСКА. Другата е, че " орлите " взеха звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев.

Някои ще кажат, че е трансферен удар. Все отново, национал на България, дълги години водач на " канарчетата ". Зачетох се в мнения на почитатели на Лудогорец. Под новината за прехвърлянето в формалната страница на клуба във " Facebook ". Има и много недоволни от договорката. Даже остро сериозни към Георги Караманджуков поради въпросния трансфер. Вече видяхме няколко прекосявания на играчи от Ботев в Лудогорец. Провалиха се в Разград. Неделев е добър футболист, само че към този момент на 30 години и дълго време отвън терена. В Пловдив беше цар, стопанин и пълководец, легенда... Едва ли ще е същото при " зелените ".
 Снимка 533835
Източник:

Силно усещане направи снощната му разлъка с почитателите. Ясно, доста го обичат. Скочиха на управлението за прехвърлянето. Тошко пък съобщи, че бил продаден за обидно малко пари. Едва ли не отивал принудително в Разград. В същото време се появиха информации, че ще прибира по 40 000 евро на месец в новия си тим. Как става това, не мога да си го обясня! Плачеш, бършеш сълзи, сякаш принудително, но отиваш. Може ли трансфер да се случи без единодушието на даден състезател? Че футболистите да не са плебеи, с цел да ги продават ей по този начин, без единодушието им?
 Снимка 591214
Източник:

През годините доста пъти се пишеше за трансфер на Неделев в ЦСКА. Не е загадка какъв брой доста го уважаваха " алените " почитатели. Наскоро, по време на мача с Ботев на " Армията ", публиката го изпрати с овации при промяната му. Сега ще осети другата страна на монетата, когато се завърне в Борисовата градина с екипа на Лудогорец. Истина е, че действителни договаряния от страна на ЦСКА с него е имало най-малко два пъти. С отлични условия. И цялостно съгласие сред клубовете. Но Тошко е отказал. Било го е боязън, че при първия слаб мач почитателите на ЦСКА ще го " сграбчен ". Е, в този момент може да е спокоен. Тези в Разград няма да го " сграбчен ", каквото и да направи на терена. Най-много да пишат във " Facebook ".

Многократно сме писали, че футболът не е единствено пари. А, персонално мое мнение, в случай че Тодор Неделев беше най-малко малко по-твърд и с малко повече темперамент, може би щеше да направи кариера и в Германия. Защото геният и качествата ги има. Но те не са задоволителни за освен това от... трансфер в Разград. И да стане първенец, и да вдигне титли, и да играе до февруари в Европа, не е същото. Като това да си име в чужбина, в огромна футболна страна, или пък да чуваш по какъв начин хиляди скандират името ти на " Армията ". Завършвам по този начин - Неделев просто не беше за ЦСКА. Много почитатели го осъзнават и в този момент надали съжаляват.
 Тодор Неделев: Не желаех да си вървя, само че по този начин се случиха нещата
Тодор Неделев: Не желаех да си вървя, само че по този начин се случиха нещата

Бяха ми препоръчани три варианти, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР